nieuws

Griezelig Gezellig tijdens Halloween in Blaricummermeent 

01/11/2023
halloween4 2023

Het is weer die tijd van het jaar waarin spinnenwebben, pompoenen en heksenhoeden de buurt overnemen. Ook dit jaar heeft Halloween onze wijk de Blaricummermeent opnieuw op magische wijze omgetoverd tot een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Veel bewoners hebben zich dit jaar weer overtroffen om de kleintjes te laten griezelen en genieten tijdens het trick-or-treaten.

Op veel plekken in de wijk werden de straten verlicht door spookachtige lantaarns en de huizen waren versierd met creatieve en angstaanjagende decoraties. Van gigantische spinnen tot angstaanjagende geesten en van pompoenkoningen tot heksen die hun ketels aan het roeren waren, er was geen tekort aan fantastische versieringen.

 

 Voor de kinderen was het een avond vol spanning en avontuur  terwijl ze van huis naar huis gingen om snoep te verzamelen. Hun  ogen lichtten op bij het zien van de prachtig versierde huizen en ze  waren onvermoeibaar om bij ieder huis waar een lantaarn brandde  hun ‘trick or treat’ te roepen.

 Maar laten we eerlijk zijn, Halloween in Blaricummermeent is niet  alleen voor de kleintjes. Ook de volwassenen lieten zich volledig  gaan in de geest van Halloween. Van huizen die volledig waren  omgetoverd tot spookhuizen tot ouders die in prachtige kostuums  naast hun kinderen liepen, de wijk vierde deze betoverende avond  in stijl.

 Wat onze wijk zo bijzonder maakt, is dat de Blaricummermeent in  de wijde omgeving steeds meer bekend staat om de uitbundige  viering van Halloween. Elk jaar lijkt het feest groter en  spectaculairder te worden, en daar mogen we met recht trots op zijn.

 Namens de wijkvereniging willen we iedereen bedanken die heeft  bijgedragen aan het succes van Halloween dit jaar. Jullie creativiteit en inzet maken deze traditie tot een geweldige ervaring voor onze  kinderen en stiekem ook voor de ouders. Laten we volgend jaar nog  enger, gezelliger en griezeliger maken!