word lid

Blaricum meent het

0

leden

IMG_2023-08-10-115429

Iedereen kan lid worden van de wijkvereniging. Het lidmaatschap is vrijwillig, kosteloos, vrijblijvend en zonder verplichtingen. Lid worden gaat per persoon en niet per huishouden, schrijf je dus allemaal in. Hoe meer leden onze vereniging heeft des te sterker wordt onze positie.

Iedereen in de Blaricummermeent kan lid worden. Maar ook Blaricummers buiten de Blaricummermeent kunnen lid worden want het gaat om meer dan alleen de Blaricummermeent, het gaat om het verbinden van de verschillende dorpsdelen tot 1 mooi Blaricum.

Communicatie

Geïnformeerd worden, meedenken en meepraten kan via onze website of via de facebook groepen die al succesvol bestaan. Deze twee communicatiemiddelen vullen elkaar goed aan. De facebook groepen voor de snelle berichtgeving en de website voor meer informatie, achtergronden en overzichten die voor iedereen toegankelijk blijven. Ook het melding maken van verschillende onderwerpen kan goed via de website. De verenigingsleden ontvangen een aantal keer per jaar een nieuwsbrief met een overzicht van het nieuws. 1 keer per jaar is er een algemene ledenvergadering.

Wil je in contact komen met de vereniging stuur dan een mail naar info@blaricummeenthet.nl of vul het contactformulier in op de contact pagina.