geef je mening

Om te weten wat er gebeurt in onze wijk is het belangrijk regelmatig informatie op te halen bij de inwoners. Dit kunnen we doen door enquêtes of andere onderzoeken. Hoe meer informatie we kunnen verzamelen des te beter kunnen we deze informatie gebruiken voor onze eigen beslissingen of naar externe partijen toe. Samen bedenken we oplossingen, gebruiken we talent en kennis uit de buurt en versterken lokale netwerken. Talent en kennis uit de buurt en bewoners die iets voor elkaar kunnen en willen betekenen, maken een buurt sterker en hechter.

Geïnformeerd worden, meedenken en meepraten kan via onze website of via de facebook groepen die al succesvol bestaan. Deze twee communicatiemiddelen vullen elkaar goed aan. De facebook groepen voor de snelle berichtgeving en de website voor meer informatie, achtergronden en overzichten die voor iedereen toegankelijk blijven.

Wil je in contact komen met de vereniging stuur dan een mail naar info@blaricummeenthet.nl of vul het contactformulier in op de contact pagina.

facebook pagina’s

laatste enquêtes Blaricum meent het

inwonerspanel gemeente blaricum

2 tot 4 keer per jaar doet de gemeente een online onderzoek via het inwonerspanel blaricum. geef je op zodat we als wijk invloed uit kunnen oefenen op beleid.